Korets repertoar

Litt av vårt repertoar

Korets formål påvirker vårt repertoar, hvilke arrangementer vi medvirker i og hva slags konserter vi lager. Gjennom 35 år er repertoaret rikholdig. Sanger av Brecht/Eisler/Weill og Mikis Theodorakis er alltid aktuelle. Nedenfor kan du lese litt om noen prosjekter, men i tillegg har vi også en lang rekke enkeltsanger på repertoaret.

Sanger av Mikis Theodorakis
Koret er har bredt spekter av Theodorakis sine sanger. Disse brukes jevnlig, f.eks. på konsertene Bouzoukispillemannen Lakis Karnezis på det Norske Teatret 16.12.17 og 19.4.18. I tillegg har vi mange ganger siden midten av 80-tallet sunget Canto General med tekst av Pablo Neruda og musikk av Mikis Theodorakis.   

Oslo-program - Med hjertet til venstre!
Vi har satt sammen et program med sanger fra Oslo. Programmet kan bl.a. brukes i valgkampen til høsten. Sanger: Trøstevise for byen, Kvar skal vi bu, En by å leve i, Ta Oslo tilbake, Den fineste jenta på trikken og Byrådsrap.

Sang til friheten
Vi holdt konsert 20. mars 2010 med bl.a. disse sangen: Tanta til Beate, In the ghetto, Sång til friheten, Tango kapital, Songen om jorda og Den frie våren.

Forandre verden! Berlin 20.-24. mai 2009
Mackie Messer, Lob der dialektikk, Ändere die Weldt, Song von der ware, Streikelied, Friedenslied, Solidaritetslied, Wovon lebt der Mensch, Internasjonalen, Canion por la libertad, Tango kapital , In the ghetto, Til ungdommen, Kvar skal vi bu?  Pojken som alltid log, De tusen flammande.
 

En sang til motet - en kabaret om fattigdom
En vise om kinabarna, Tango kapital, Luchin , En sang til motet, In the ghetto, Til ungdommen, Wovon lebt der Mensch, Ros av dialektikken, Sangen om fattigfolks lærdommer, Arbeidsløs jul, En proletarmors fire vuggesanger, Kvar skal vi bu?

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 13:15

Hej! Jag vill gärna vara med och sjunga i kören. Er vision och mål är viktiga.
Jag är helsrsykepleier, har spelat cello och sjungit i kör. mvh Sissel

...
24.06 | 04:08

Jeg ønsker å komme i kontakt med Helene eller andre i Oslo SOS kor

...
01.12 | 13:41

Hei
Jeg har veldig lyst til å starte i koret. Jeg har ingen erfaring med å synge i kor, men er glad i å synge. Kanskje kan jeg starte i januar?

...
15.02 | 14:08

Konserten i 2010 het "Sang til friheten - og solidaritens gjeninnføring". Se plakat. Hensikten var å avgrense vår frihet fra H's og FRp's liberalistiske begrep

...
Du liker denne siden